You are currently viewing Health Care faciliteter: En profitabel Niche for din rengøring forretning

Health Care faciliteter: En profitabel Niche for din rengøring forretning

En voksende område, der byder på masser af muligheder og potentiale profit for bygningsentreprenører service rensning plejeinstitutioner. Foruden hospitaler er der plejehjem, læges kontorer, klinikker, hospicer og dentale kontorer at alle har brug for rengøring. Med befolkningens aldring baby boomer fortsat antallet af medicinske faciliteter vil stige i de kommende år. De fleste hospitaler ansætte in-house rengøring besætninger, men der er en voksende tendens til outsourcing rengøring. Selv om et hospital eller medicinsk facilitet har deres egne interne rengøring besætningen, vil de undertiden ansætte en rengøringsservice til kontorer, offentlige områder eller speciale rengøring (tæpper, gulve, Vinduer). Dette giver en mulighed for janitorial rengøring virksomheder, der er villige til at investere tid og kræfter til at lære ins og outs af rengøring medicinske faciliteter.
Begynd med at indse, at rengøring i den medicinske verden er reguleret og du skal følge bestemte regler og retningslinjer. I mange tilfælde vil du skulle dokumentere din rengøring procedurer. Der vil være ekstra uddannelse, der kræves for dine medarbejdere og du skal give nøje tilsyn til at forsikre om, at alt er renset korrekt. Du kan have til at investere i mere udstyr, kemikalier og forsyninger til at opfylde kravene i en bestemt facilitet. Derudover kan love i din tilstand kræve du, som en arbejdsgiver i sundhedspleje industri, til at give dine medarbejdere med hazard kommunikationsuddannelse, hepatitis skud og instruktioner i passende bortskaffelse af biologisk materiale.
Der er mange typer af medicinske faciliteter, så tag dig tid til at studere markedet i dit område før det besluttes at tilføje denne niche til din virksomhed. Først beslutte, hvilken type af faciliteten din virksomhed er bedst egnet til at rense. Når du lige er startet ud, er det bedre til at begynde med mindre klinikker og læge kontorer. Et andet valg når du lige starter er at levere specialiserede tjenester såsom gulvbehandling, Tæpperens, polstring rengøring og vinduespudsning. Mindre faciliteter og specialiseret rengøring giver dig en chance for at lære reb og opbygge et omdømme på dette område. Det er også umagen værd, fordi ejerne af janitorial rengøring sige, at det fra mund til mund-henvisninger, at de får nye sundhedspleje klienter.
Det er vigtigt at vide, er der forskellige definitioner af “ren”, når de overvejer behovene i medicinske faciliteter. Når man traditionelt tænker på rengøring, indebærer det at fjerne alle synlige jord. Når det kommer til sundhedspleje bygninger, ren kan dog også betyde desinfektion og sterilisering dekontaminerende overflader. Hvis du overvejer at forelægge et forslag til en medicinsk facilitet, er det vigtigt at kende forskellen mellem disse tre begreber. Du behandler ofte mere end bare jord fjernelse–du er at fjerne jord, der kan være stærkt forurenet. Det er vigtigt, at medarbejderne følger dokumenterede procedurer og ikke tager nogen genveje.
Sterilisering eller desinfektion er almindelig i de fleste områder af en medicinsk facilitet. Sterilisation refererer til rengøring med stærke kemikalier, der ødelægger alle kendte mikrobielle liv. Desinfektion er anderledes, da det betyder, at dræbe specifikke typer af patogene organismer og mikroorganismer. Hvis du er involveret med enten proceduren vil du bruge hospital grade desinfektionsmidler.
Derudover skal du være særlig opmærksom mopper, rengøring klude og spande. Disse elementer bør rengøres hver dag, og nogle gange efter hver brug. De fleste medicinske faciliteter nu ved hjælp af mikrofiber rengøring klude og flad mopper, da der er mindre chance for krydskontaminering. Det kan også være et krav at bruge en true HEPA filtreret vakuum. En HEPA støvsuger er nødvendigt at beskytte indendørs luftkvalitet og forhindre mikroorganismer bliver luftbårne.
Når rengøring i en medicinsk faciliteten, arbejdstagere skal påtage sig at enhver overflade, de rense kan udgøre en potentiel risiko for sig selv, medarbejdere, patienter og besøgende. Janitorial personale skal være følge de forskrifter, som etableres af OSHA (Occupational Safety and Health Administration) for om eksponering for blod bårne patogener.
Det er vigtigt, at personalet har den rette personlige værnemidler (PPE), der omfatter handsker og beskyttelse af øjne. Iført ret PPE hjælper med at sikre, at din rengøringspersonalet ikke vil røre forurenede overflader og beskytter dem mod stænk og udslip.
En af udfordringerne i forbindelse med rengøring hospitaler er, at de er ofte åben 24 timer i døgnet, så der er unikke situationer, du måske nødt til at arbejde omkring. Store projekter, såsom rengøring hårde gulve eller tæpper, kan medføre blokering fra områder, indtil projektet er afsluttet. Det samme gælder for offentlige opholdsrummene. En anden udfordring du måske står over for i denne indstilling er støjen fra støvsugere. Du skal muligvis købe “rolig” støvsugere, som kan koste mere end konventionelle støvsugere. Endvidere er mange faciliteter nu kræver at du støvsuger hårde overflade gulve imod støv opsamlingsoverførsel fordi støvsugning reducerer mængden af støv og andre partikler, der kan blive luftbårne.
Der er konstant ændringer og nyskabelser i udstyr og forsyninger, der anvendes eller skal anvendes på hospitaler og plejeinstitutioner. Nogle af de nye produkter på markedet omfatter:
* Damp rengøring–Disse er kompakt og lav fugtighed Damprensning maskiner. De kan bruges på forskellige overflader herunder hårde gulve, tæpper, stof partitioner og toiletter. Disse maskiner kan desinficere overflader uden brug af skrappe kemikalier.
* Elektrostatisk sprøjten–Dette er et nyt produkt, der bruger en luft bistået elektrostatisk sprøjten til at anvende desinfektionsmidler, deodorizes, rengøringsmidler, fugemasser og forskellige belægninger. Ifølge producenten er det langt mere effektive og effektiv end traditionelle sprøjter.
* Nye desinfektionsmidler og hydrogenperoxid rengøringsmidler–nye giftfri rengøringsmidler er hele tiden ved at blive indført.
Hvis du ønsker at udvide til rengøring plejeinstitutioner, skal du være villig til at bruge tid på at lære om de bedste måder at holde faciliteter ren mens du bruger mindst giftige kemikalier.
Bryde ind i rengøring sundhedspleje faciliteter kan være svært. Mange er tilbageholdende med at bruge uden for entreprenører for deres rengøring. Derudover kan det være svært at komme i kontakt med den rette person på et sundhedsvæsen facilitet. Du skal bryde barrieren og finde den beslutning maker, der indser at ansætte en ekstern rengøringspersonalet kan reducere deres samlede omkostninger.
I feltet sundhedspleje er der konstant ændringer og fremskridt. Dette omfatter forsyninger og udstyr, der anvendes i rengøring faciliteter. Hvis du beslutter at vove sig ind i dette område skal du være villig til at gøre dit hjemmearbejde og holde trit med teknologiske ændringer og husholdning praksis. Hvis du har et grundigt uddannet personale og tilbyde kvalitetsydelser til en rimelig pris i feltet vil være bred åbne.
Det er næsten en sikkerhed for, at den medicinske industri vil vokse betydeligt. Dette kan være et boom og en profit maker for janitorial rengøring, som har trænet deres personale hen til ordentligt ren plejeinstitutioner. Specialiseret indenfor rengøring plejeinstitutioner kan hjælpe en rengøring service ejeren har styr på aktuelle tendenser og udstyr i branchen. Ved at blive kendt som en medicinsk faciliteten rengøring specialist kan åbne mange døre og føre til højere overskud.
Copyright 2006 Janitorial butikken