Enkle tips om, hvordan man får succes i Network Marketing

Men Amazon sælger bøger til lave priser alligevel. Audible’s regelmæssige priser er generelt høje, og selv med 30% rabat kan du være i stand til at købe bogen for færre penge fra en anden leverandør. Disse perioder kan stadig udløses, selvom du var på en gave medlemskab. Hvis du har fået smart lys oprettet udenfor, kan det være besværligt at gå ind i huset for at justere dem. Desværre tilbuddet er streaming kun (uden mulighed for at downloade), så du bliver nødt til at sørge for du har fået en noget stabil forbindelse til internettet i løbet af sin ni og en halv time runtime. En af de første ting, som folk gør online for at gøre nogle ekstra kontanter er at sætte en hjemmeside. En af dem viser oplysninger på Amazon Fire TV. Amazon FAQ side hedder det, at fonden beløb er variabel og annonceret månedligt. Audible, som er ejet af Amazon, lanceret et nyt abonnement plan kaldet Audible Plus i august, som giver lytterne adgang til Audible oprindelige lydindhold til en billigere månedlig pris.

Hvis du har et månedligt medlemskab, kan omkostningerne ende med at blive mindre end den regelmæssigt prissat bog, hvilket betyder at du sparer. BEMÆRK: Når du returnerer en Kindle Unlimited bog, er det fjernet fra dine enheder, men dine noter og længst læse side er gemt, just in case du låne det igen. BEMÆRK: Efter returprocessen kan bogen forblive på din indholdsliste til fremtidig udtjekning, gratis lydbøger (https://www.lydbogreolen.dk/) hvis du ikke har afsluttet den eller ønsker at læse den asgain. Hvis du er en person, der ikke ønsker at vente på Amazon til at bede om en tilbagevenden, fordi du nåede 10-bog grænse, kan du bruge følgende metoder til at returnere din Kindle Unlimited bøger til enhver tid. På Audible er kreditter den ene måde, du kan betale for lydbøger på.

For dem, der overvejer at få et medlemskab, eller som bare ønsker at få adgang til disse besparelser, her er hvad du behøver at vide for at få Audible kreditter. Mens Audible tilbyder en bred vifte af indhold, herunder radio-og tv-programmer, virksomheden er bedst kendt for sit udbud af, hvad der engang kunne kaldes “bøger på bånd” – nu kendt som, mere passende, digitale lydbøger. Den ‘1 million titler’ figur for Kindle Unlimited er ‘bulked’ ud med hundredvis af public domain bøger, der tilbyder bedst sælgende romaner, non-fiction, og mere i næsten 30 kategorier. Rowling, Dean Koontz, Kerry Lonsdale, Margaret Atwood og meget mere.

Nu, hvor flere personer opholder sig i deres hjem og har brug for nye former for digital underholdning og indhold, kraftfulde medier af kommunikation er vigtigere end nogensinde. Mærker som Samsung og Sony fremstiller forskellige modeller, der appellerer til brugerne forskelligt. Alle nuværende modeller har papir-lignende blænding-fri skærme, der kan læses selv i direkte sollys. Rowling, thriller og mysterier fra Dean Koontz, eller endda juridiske thrillere fra Robert Bailey, Kindle Unlimited kan være for dig. Find dig yndlingssange gennem lydbøger kan du også finde nye hit sang på lydbøger. Du kan muligvis også købe yderligere kreditter i visse kampagneperioder.

Personer med et medlemskab vil få deres kreditter tilføjet til deres konto automatisk hver måned. Du kan få Audible kreditter ved at tilmelde dig en af deres medlemskab programmer, som automatisk vil tilføje kreditter til din konto hver måned. 2. Når du har været på Gold / Platinum Audible plan i mindst 30 dage. Audible blev lanceret som en selvstændig virksomhed i 1995; det produceret en digital lydafspiller, at forbrugerne kunne købe for at lytte til deres foretrukne lydbøger. Lanceret over 25 år siden, Audible kan hjælpe dig med at få fat i dine foretrukne lydbøger på Android, iOS, MacOS, Windows og Kindle, med et tryk på en download-knappen. Den netop udgivne streamingtjeneste gør en stor gave til alle, der elsker Disney, eller til alle, der har set (og genset) alle deres yndlingsprogrammer på Netflix og er klar til noget nyt.