You are currently viewing De fire typer af Federal Student Loan konsolidering

De fire typer af Federal Student Loan konsolidering

Hvis du er en amerikansk studerende eller en studerer i en amerikansk skole, så er du berettiget til føderale studerende lån konsolidering fra den amerikanske regering.

Føderale studerende lån konsolidering planer er gældende for alle studerende, om online lån trods rki du stadig er i skole eller en nylig kandidat eller allerede i din nye karriere.

Hvis du har succes i din studielån konsolidering ansøgning, det vil hjælpe dig til at reducere studielån betaling beløb hver måned og/eller giver dig mere tid til at betale din studielån.

Hvis du i øjeblikket har flere studielån, er det lettere, hvis du bruger føderale studerende lån konsolidering til at konsolidere dem i en låne betaling og dermed gøre det lettere at forvalte.

De fire typer af Federal Student Loan konsolidering

Den amerikanske regering i et forsøg på at tiltrække flere studerende til at tage deres studerende konsolidering lån er kommet op med fire planer, der passer til de forskellige behov for studerende.

De er:

* Standard studerende lån konsolidering

Den maksimale studielån periode er 10 år, og betalingsbeløbet pr. måned er fastsat. Denne type plan er velegnet til studerende, der har råd til at betale et fast beløb pr. måned. Renten ville ikke være en stor faktor i store studerende konsolidering lån

* Udvidet betalings plan

Denne type plan svarer til standard studielån konsolidering, bortset fra at den har en længere tilbagebetalingsperiode på mellem 15 og 30 år. Tilbagebetalingsperioden afhænger af den studerendes lånebeløb.

* Gradueret betalings plan

Denne type plan er velegnet til studerende stadig skolegang og kan kun tilbagebetale studielån, når de har et job, efter at de dimitterede. Betalingsperioden er mellem 15 og 30 år. Betalingsbeløbet pr. måned starter normalt lavt og stiger støt hvert 2 år. Hensigten er den som den studerende har arbejdet for en længere periode, deres løn vil stige i overensstemmelse hermed og dermed i stand til at betale en større tilbagebetaling studerende lån.

* Indkomst betinget betaling plan

Denne type plan er kompliceret og er baseret på den studerendes indkomstniveau over en årrække. Det er også baseret på familiens årlige bruttoindkomst, andre lån skyldige beløb, andre aktiver, realkreditlån osv.

De fleste studerende vælger normalt gradueret betalingsplan eller den udvidede betalingsplan for deres føderale studielån konsolidering.