You are currently viewing Køkken bordplader – overblik

Køkken bordplader – overblik

Bordplader kan påvirke den samlede design af dit køkken. En af de mest almindelige årsager til boligejere omskabe deres køkken skyldes at mangel på anvendelige bordplads.

Når du er remodeling dit køkken giver en ny bordplade hele rummet et facelift. Der findes flere typer af køkken bordplader kan du vælge fra.

1. laminat bordplader – nogle gode ting om laminat bordplader er du kan installere dem selv, 3tilbudmurere.dk/murerfirma/ de er billige, de er lav vedligeholdelse, og du kan finde dem i alle mulige farver.

På den anden side skal du være forsigtig med knive og hot pander, fordi når en laminat bordplade er beskadiget er det næsten umuligt at reparere.

2. keramiske fliser bordplader – disse bordplader kan også nemt installeres og de kommer i masser af farver og mønstre, de er varmebestandig, og let at rengøre.

Men keramiske fliser bordplader kan være en hård overflade til at hakke på og de kan revne eller chip.

3. sten bordplader – disse bordplader er meget holdbare, ser stor og granit dem også rydde op ganske let.

På den negative side skal du regelmæssigt forsegle og polere dem, så de ser godt ud, og hvis din sten bordplade er lavet af marmor skal du være ekstra forsigtig på grund af farvning.

4. rustfri bordplader – pletter er ikke et problem og tælleren kan tage høje temperaturer uden skader af en murer Esbjerg.

Men du er nødt til at tage nogle pleje, når du installerer rustfrit stål, fordi hvis de ikke understøttes meget godt de kan bule. De er også tilbøjelige til at vise skrammer og rifter.

5. slagter blok bordplader – de giver dit køkken, varm følelse, at kun træ kan give, vil ikke sløve dine knive, og du kan udjævne eventuelle ridser med sandpapir.

På den anden side skal du bruge vegetabilsk olie regelmæssigt til at behandle træ og holde det ser godt ud. Også kan for meget vand eksponering pletten og rådne tælleren.

6. fast overflade bordplader – masser af Plus’s her, kan du finde et væld af mønstre og farver, og nogle stilarter ligner granit eller andre sten valg, det er meget holdbare, nem at rengøre og med denne type af køkkenbordet kan du nemt installere brugerdefinerede integreret dræn.

Men du skal bruge en licenseret entreprenør til at installere denne type af køkkenbordet eller du vil ugyldiggøre garantien og du skal være forsigtig med dit varme gryder og pander.

7. fedtsten bordplader – disse er meget smukke og de ikke pletten. Varme gryder er heller ikke et problem.

Du har brug at forsegle dem med mineralsk olie ganske ofte, og de er mere tilbøjelige til at blive ridset end granit.

8. lavasten bordplader – Awesome bordplader, de kan modstå vandskader, ridser og varme gryder flot.

Men lavasten tællere kan være svært at finde og de er meget dyre.

Så nu hvor du ved lidt mere om materialer køkken bordplader kan være lavet af skal det være lettere at indsnævre dit valg, når du installerer din nye køkkenborde.