You are currently viewing Bare rolig – du kan stadig låne penge

Bare rolig – du kan stadig låne penge

Der er desværre flere og flere danskere, der ender i RKI. Og det er slet ikke så underligt endda. Vi lever nemlig i et samfund, hvor alt hele tiden bliver dyrere, og selvom det sker, så er det som om, at lønningerne ikke helt følger med.

Det betyder, at det efterhånden bliver svært at få dækket alle udgifter med de indtægter, man har, og derfor er der mange, der er tvunget til at låne nogle penge hos fx laanpenge-nu.dk, som de ikke har mulighed for at betale tilbage igen. Derudover lever vi i et forbrugersamfund, og det betyder, at behovene for at eje mere konstant stiger. Og det følger jo bestemt heller ikke med de lønninger, som vi i dag får.

I dag er der flere og flere, der bliver stemplet som værende dårlige betalere

For dem, som der har en lidt for god forbrugerfest, eller som oplever, at udgifterne er højere end indtægterne, selv når der er blevet skåret helt ind til benet i budgettet, er det desværre ikke underligt at blive stemplet som værende en dårlig betaler.

Når man ikke engang har penge nok til sig selv hver måned, hvordan skulle man så have nok til at betale for de lån, som man optager. Og lånene er nogle gange en nødvendighed, idet der skal være råd til de mest basale ting i hverdagen. Det være sig for eksempel mad.

Lån trods RKI

Når man er kommet i RKI bliver kassen dog lukket, og der er ikke flere penge at hente. Med mindre man tager et kig online, her findes der nemlig muligheder for at optage et lån trods RKI.

Det betyder, at det er muligt at få et yderligere lån, således man kan få betalt de regninger, som der hænger som de tungeste byrder på ens skulde. Og selvom der er mange, der ryster på hovedet, når folk, der er i RKI, låner flere penge, så kan det faktisk være en god løsning for dem.

Ofte er det nemlig netop lige den økonomiske pause, som de har behov for i hverdagen, førend de får energi nok til at finde ud af, hvad der skal ske i fremtiden, så pengene kommer til at række. Der er nemlig ikke noget, der er mere trættende end konstant at gå rundt og tænke over sine problemer med manglende penge.