Opbygge et ry i feltet mellemliggende direktionen

Som enhver executive foreløbige manager ved, hvornår du opererer din egen forretning, “omdømme er alt” og en executive foreløbige er manager kun så god som deres seneste tildelinger og henvisninger og henvisninger, der kan opnås fra dem.
En spids bemærkning eller to fra en klient til enten en interim ledelse agentur eller en anden potentielle klient kan betyde forskellen mellem at være i efterspørgslen eller “på stranden”.
Etiske standarder er en yderst vigtig del af en executive foreløbige manager’s omdømme, og mens alle af os ville have uden tøven at blive enige om visse praksis, hvilket ikke ville være etisk, der er visse spørgsmål, at én person ville være tvivlsom, men til andre ville ikke.
Tag for eksempel post bud prisforhandlinger efter forseglet bud har været inviteret med underforstået at sådanne bud ville være endelige. I nogle organisationer, sådan praksis er klappede til at levere større værdi, men i andre den samme tilgang tiltrækker øjeblikkelig fordømmelse.
Hvad om udbud, hvor nye leverandører opfordres til at deltage, men med den eneste intention om at forhandle en prisreduktion med etablerede: de barske realiteter i et kommercielt marked; eller som nogle ser det, en tvivlsom praksis?
I nogle områder vil der altid være forskellige synspunkter om, hvad der er hensigtsmæssigt og hvad der er upassende adfærd, men især fordi Fællesskabets udøvende interim ledelse er en lille en, følgevirkningerne af en executive foreløbige manager ry og faktisk en interim ledelse tjenesteudbyder omdømme kan blive forstærket betydeligt.
Det er derfor Executive vikarer-Supply Chain praksis lægger stor vægt på kvaliteten af dets rygte, og at det er executive midlertidige ledere; så meget, at vi har slået ned business i stedet risikerer vores omdømme.