You are currently viewing Sådan sparer du op til Singles Day

Sådan sparer du op til Singles Day

Du troede måske, at verdens største shopping-dag var den velkendte Black Friday, men et kinesisk initiativ har taget Danmark med storm. Singles Day er kommet for at blive, og her finder du ud af, hvordan du hurtigt og effektivt får sparet op til Singles Day.

Læg en plan for dine køb på Singles Day

Når man lægger en plan, uanset om den er økonomisk eller praktisk, er det godt at vide, hvilket tidsrum man har til at forberede sig i. Du kan finde en dedikeret nedtæller til Singles Day på Singlesdaycounter.dk. Her kan du også se, hvor mange butikker der har tilmeldt sig dagen.

For at spare op til Singles Day, kan du tage nogle uforpligtende tjanser i dit lokalmiljø. Det giver typisk en god skilling, som du kan sætte direkte ind på din opsparing. Mangler naboen én til at gå med hunden, eller kender du tilfældigvis en, der mangler en tjener til et guldbryllup? Slå til, for det forpligter typisk ikke over længere tid, og du kan derfor påtage dig mange mindre opgaver. Således får du hurtigt sparet penge sammen.

Sælg ud af dine ejendele

Inden Singles Day kan du med fordel begynde at sælge ud af dine ejendele. Du kan tage på klassiske loppemarkeder, hvor du lejer en stand. Det forudsætter naturligvis, at du kan nå at finde et loppemarked inden Singles Day. Ellers kan du altid sælge dine ting over internettet. Facebook har en glimrende markedsplads, hvor det er nemt at sælge sine ting. Derudover findes der diverse salgs- og bytteportaler. Hvis du sælger noget i en bestemt niche, kan du med fordel forhører dig hos samlere, der også typisk betaler en endnu bedre pris, end du ellers ville få.

Det er ikke kun en økonomisk gevinst, du kan hente, ved at sælge ud af nogle af dine gamle produkter. Der er også en psykologisk befrielse forbundet med at skille sig af med noget gammelt, og befri plads i sit hjem. Derudover er der selvfølgelig også den praktiske årsag, at vi hver især kun har et begrænset råderum af plads til vores ejendele. Derfor er det nødvendigt at skifte ud.

Inden Singles Day går løs, kan du med fordel gå dit klædeskab, dit skoskab, dine køkkenskabe og din elektronik igennem. Det er typisk her, danskerne bruger penge. Derfor er det også her, at du normalt vil finde størstedelen af de ejendele, der kan give dig en klækkelig sum ved salg.